Handelsbetingelser

Betaling

MILVIC DESIGN tilbyder betaling kredit- eller debetkort (Visa, Amex, MasterCard, Maestro, Discover og mange andre kredit- og hævekort).

Forsendelse

Der er mulighed for at vælge forsendelse både med og uden forsikring. MILVIC DESIGN kan ikke holdes ansvarlig for bortkomne pakker sendt uden forsikring.
MILVIC DESIGN tilbyder gratis levering på alle ordrer. Ordrer med gratis levering sendes som almindelig post med PostNord, og risiko overgår dermed til køber i det øjeblik pakken er indleveret til PostNord.

Fejl og mangler

Reklamation og eventuelle fejl eller mangler ved levering, skal påberåbes i rimelig tid efter, at fejlen er opdaget.
Det er købers pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig.
Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til MILVIC DESIGN på info@milvicdesign.dk

Returnering/Fortrydelsesret

MILVIC DESIGN tilbyder 14 dages fuld returret fra den dag varen er modtaget af køber. Herefter har du 7 dage til at meddele MILVIC DESIGN, at du fortryder købet, hvorefter du har 7 dage til at returnere varen, for egen regning. Du skal sende en mail til info@milvicdesign.dk hvori du skriver ordrenr. samt de produkter du ønsker at returnere.

Varerne sendes til:
MILVIC DESIGN
Vikingevej 23
9541 Suldrup

For fuld refusion skal varen være ubrugt og returneres i pose med ubrudt forsegling. Bærer varen på nogen måde præg af at være brugt eller forsegling er brudt, bortfalder fortrydelsesretten.

Udsalgsvarer: Pengene gives ikke retur for varer købt på udsalg.